לאחרונה התחלנו לשמוע לא מעט אודות הבשר המתורבת. זה שיפותח כולו במעבדה ולא יכלול בשום שלב גידול, פיטום או הרג של בעלי חיים כלשהם.
עדיין מוקדם אבל במועד כלשהו לא רחוק, אנו צפויים להיות מסוגלים לקנות בסופר המקומי סטייקים בשר טחון ועופות שיוצרו לגמרי במעבדה.
מדובר במוצרי בשר שזהים לגמרי או כמעט לגמרי במרקם, בטעם ובערכים התזונתיים של הבשר המקורי.
ועכשיו מתחילות להישאל השאלות.
האם את הבשר הזה יאכלו טבעונים?
האם הבשר הזה כשר לאכילה ובישול עם מאכלי חלב?
בין אם אתם עצמכם צמחונים או טבעוניים ובין אם אתם אוכלי כל ואוהבי בשר מושבעים - מה דעתכם על הסוגיות האלה?
כתבו פוסט בנושא וקשרו אותו למדור השרביט החם באמצעות התגובות כפי שמוסבר כאן
כתיבה מהנה
@כל הזכויות שמורות לאתר הידען |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה