האם קיצצתם בהוצאות בילוי מסעדות ובתי קפה?
כחלק מבילוי בזמננו הפנוי אנחנו יושבים בבתי קפה או אוכלים במסעדות או פשוט מזמינים אוכל הבייתה או למשרד.
זו הוצאה שרבים לא עוקבים אחריה ואחרים לוקחים אותה כמובן מאליו, אבל אפשר גם אחרת בעידן שהכל מתייקר.
למשל,
לבשל יותר ולקחת אוכל ביתי למקום העבודה, בטח למקום עבודה שאין בו סידור לארוחת צהריים מסובסדת.
להגדיר כמה אתם מוציאים על אוכל בחוץ ולחשוב על תחליפים, אם זה מתחיל להעיק בכיס.
אנחנו לאחרונה מסתפקים באוכל רחוב: חומוס, מנת פלאפל, שווארמה, פיצה וכו'. אלה משקיטים את הרעב, לפחות עד שמגיעים הבייתה לארוחה חמה.
הפסקנו עם בתי קפה. מטורף לשלם על סלט בין 50 ל60 שקלים כשאתה יכול לקנות ירקות,להכין בבית סלט ולאכול אותו גם במסגרת העבודה.
הנושא החם הזה עולה כי אני רואה ושומע שאנשים מגלים פתאום שהם מזמינים יותר מידי אוכל מבחוץ או שהם יושבים במסעדות ובבתי קפה להנאתם ובסוף בסוף הם מבינים שאפשר אחרף בהתנהלות נכונה ואחראית.
ספרו איך זה אצלכם וקשרו את הפוסט שלכפ לפוסט הנושא החם הזה ובמסגרת התגובות כאן למטה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה